aIMG_2583.JPG

aromakozmetički tretman lica

Tretman uključuje peeling, mehaničko čišćenje i masažu lica.Radi se isključivo prirodnim preparatima na bazi eteričnih ulja. Svakoj se osobi pristupa individualno i holsitički, što znači da se pripravci rade za svakog klijenta posebno na temelju razgovora s njim i na taj način su potpuno prilagođeni njegovoj koži i osobnosti.

aromakozmetička masaža lica

Masažom se poboljšava mikrocirkulacija kože lica, smanjuju se bore, uklanja umor i potiče sjaj kože lica. Ulja kojima se masira ovise o tipu kože ali i o specifičnim potrebama klijenta.

 

 

aromakozmetičko hranjenej lica

Nakon što se ukloni šminka, pogleda se koža bi se klijentici mogli preporučiti određeni kozmetički preparati. Peelingom se detaljno očisti koža, zatim se stavlja maska prema tipu kože koja nakon umasiravanja ostaje na licu 20 min. Nakon toga se biraju ulja prema tipu kože i željama klijentia za masažu lica.

 

TRETMAN LICA MIKRODERMOABRAZIJOM

 

Tretman se sastoji od blage mikrodermoabrazije kože lica, maske i masaže lica. To je nježna i bezbolna metoda, bez rizika od alergija, kojom se nježno i bezbolno uklanjaju odumrle, čime se stimulira rast novih, stanice u gornjem sloju kože. 

Maska je na bazi čistog E-vitamina koja, između ostalog, djeluje na kožu regenerativno, zaglađuje bore, omekšava,  vlaži kožu i sprječava prhutanje. Lice se masira mješavinom eteričnih ulja ovisno o tipu kože.

Tretman mikrodermoabrazijom će, već nakon prvog tretmana, savršeno osvježiti i regenerirati kožu i vratiti joj zdrav i njegovan izgled, a primjenjuje se, pored za regeneraciju i osvježenje kože i kod problema akni i ožiljaka od akni.

 
aIMG_2578.JPG

prirodni facelift

Prirodni facelift se sastoji od peelinga na bazi kokosa; maske na bazi čistog E- vitamina i masaže lica kremom na bazi kokosovog ulja.
U bazni peeling, masku i kremu dodaju se eterična ulja ovisno o tipu kože.
Peelingom se odstranjuju stare, odumrle stanice kože čime se postiže da eterična ulja i ostali hranjivi sastojci iz maske i kreme prodru dublje u kožu.
Maskom na bazi E vitamina se djeluje na zaglađivanje bora, štiti koža od produkata prirodnih metaboličkih procesa i štetnih utjecaja okoline, vlaži se i omekšava koža, sprječava se prhutanje, djeluje regenerativno na kožu.
Masažom lica kremom na bazi kokosovog ulja koža lica se vlaži, omekšava, umiruje, poboljšava se tonus kože, zaglađuje ožiljke, sprječava nastajanje staračkih pjega i bora.

 

 

aIMG_2673.JPG

Hranjenje lica čokoladom

Tretman se sastoji od peelinga na bazi kokosa čije ulje vlaži kožu, omekšava je, zaglađuje ožiljke, sprečava nastajanje staračkih pjega i bora; maske od potpuno prirodne čokolade (97 % kakaa )  i masaže eteričnim uljima (prema tipu kože i potrebama klijentice).

Čokolada na kožu djeluje stimulirajuće, obnavljajuće, poboljšava joj tonus, daje posebnu čvrstoću i napetost ali i lijepi čokoladni sjaj.

Budući da se kombinacije eteričnih ulja za masažu radi za svakog klijenta posebno, tretman je namijenjen svim tipovima kože.

 

 

IMG_2420.JPG

HRANJENJE LICA MEDOM

Tretman se sastoji od peelinga na bazi meda te potpuno prirodnog livadnog meda proizvedenog u eko uvjetima; masaže eteričnim uljima i maske od pet vrsti meda (bagrem, lipa, kesten, medljikovac i kadulja).

Nakon peelinga čije ulje vlaži kožu, omekšava je, zaglađuje ožiljke, sprečava nastajanje staračkih pjega i bora, nanosi se    maska od meda.

Med izdašno hrani kožu, vlaži je i zadržava vlažnost te pomlađuje lice, pa je masaža  lica medom  izvrstan revitalizirajući tretman.

S obzirom da se mješavina eteričnih ulja za masažu radi za svakog klijenta posebno, tretman je namijenjen svim tipovima kože.