Bogata ponuda raznih aromaterapeutskih, aromakozmetičkih te klasičnih masaža i tretmana

 

AROMATERAPEUTSKI TRETMAN

Aromaterapija se bavi čovjekom, njegovim tjelesnim, emotivnim, mentalnim i duhovnim potrebama te tako pruža cjelovit pristup čovjeku.

Tretman se sastoji se od razgovora s klijentom i aromaterapeutske masaže. Razgovor se provodi prije masaže kako bi se odabrala eterična ulja koja najviše odgovaraju svakom pojedinom klijentu. 

Aromaterapeutskim tretmanima, pored toga što postižemo duboku relaksaciju i opuštanje, umanjujemo bol, potičemo cirkulaciju i detoksikaciju organizma, vrlo uspješno rješavamo neke zdravstvene i emotivne probleme: bolove u mišićima, reumatizam, artritis, gastritis, glavobolju, nesanicu, depresiju, stres.

 

aIMG_2633.JPG

tretman čokoladom

Ovim tretmanom se postiže, upotrebom tople, potpuno prirodne čokolade (bez kemijskih stabilizatora) potpuna tjelesna i duševna opuštenost. Čokolada (zbog svog posebnog sastava) djeluje gotovo euforično na mozak, a na kožu djeluje stimulirajuće i obnavljajuće.

Čokolada, osim što poboljšava teksturu kože, daje joj posebnu čvrstoću i napetost. Prije masaže može se napraviti peeling  Kako bi užitak bio potpun, počastiti ćemo Vas šalicom tople čokolade.

Kako bi se postigao što bolji učinak, odnosno kako bi čokolada uz pomoć bademovog ulja, prodrla u dublje slojeve kože, klijent se nakon masaže , zamata u plastičnu foliju i utopljava u termo deki.

aIMG_2637.JPG

TRETMAN ČOKOLADOM + ETERIČNA ULJA

Kod ovog tretmana je učinak odabranih eteričnih ulja (vidi aromaterapeutski tretman) obogaćen iznimnim djelovanjem čokolade (vidi tretman čokoladom) pa dolazi do potpunog uranjanja duha i tijela u stanje opuštanja. Uz ovaj tretman peeling je besplatan.

Kako bi užitak bio potpun, počastiti ćemo Vas šalicom tople čokolade.

 

tretman medom

Tretman medom se sastoji od masaže s pet vrsta meda, utopljavanja u termo deki i tuširanja. Masažom medom se koža hrani, njeguje i obnavlja.

Utopljavanjem u termo deki se postiže bolje prodiranje meda u dublje slojeve kože.

Time se hrani i dubinski (ne samo površinski) sloj kože. Med pomaže i u zadržavanju vlage kože i tako sprečava njeno prerano starenje. 

Tretman traje 90 minuta (45 min. masaža, 15 min. utopljavanje u termo deki i tuširanje)

Ovaj tretman se preporuča:

  • prije izlaganja kože suncu, kako bi se pripremila za "iscrpljivanje" na suncu

  • nakon sunčanja kako bi se iscrpljena koža nahranila i navlažila

  • ali i svaki puta kada osjetimo da nam je koža suha, umorna, iscrpljena.....

Prije tretmana preporuča se napraviti peeling tijela kako bi se odstranile stare i odumrle stanice kože što će također pomoći dubljem prodiranju, a time i boljem djelovanju meda.


Nakon tretmana poslužiti ćemo Vam zeleni čaj, po želji zaslađen medom.

 

MASAŽA ZLATOM

Masaža zlatom je vrhunac luksuzne profesionalne njege čime se postiže osvježenje i regeneracija kože lica i tijela. Masira se 100% prirodnim uljem šipka uz dodatak čestica zlata.

Čestica zlata mikronske veličine aktiviraju elektrone u stanicama kože i time stimuliraju obnovu i rast stanica kože; smanjuju degradacije kolagena i elastina kože; potiću perifernu cirkulaciju; štite od vanjskih stres faktora koji uzrokuju prerano starenje kože.

aIMG_2522.JPG
 
aIMG_2532.JPG

EGIPATSKA MASAŽA

Kod ove masaže, kao i kod većine drugih, primjenjujemo holistički pristup klijentu koji govori da su svi aspekti čovjekovog postojanje međusobno povezani, pa tom masažom ne djelujemo samo na tijelo, već i na duh.

Masira se cijelo tijelo, dakle i lice i glava, a masažom glave eliminira se bolest tijela i poboljšavaju se funkcije mozga. Posebnost ove masaže je što se kao bazno ulje, uz kombinaciju sa eteričnim uljima, umjesto bademovog, koriste ulja avokada i lješnjaka.

IMG_2594.JPG

INDIJSKA MASAŽA GLAVE

Ova masaža pomaže kod čestih glavobolja, opušta napetost vratnih kralježaka, uklanja umor i potiće jasnije razmišljanje. Isto tako pomaže kod otklanjanja nesanice i velike količine nakupljenog stresa.

Preporučamo je, radi boljeg učinka, uz klasičnu masažu, ali i uz klasičnu masažu uz dodatak eteričnih ulja.

 

Ručna limfna drenaža

 To je nježna ali učinkovita tehnika koja se odvija bez nanošenja ulja, a uspostavlja ravnotežu između tekućina u tijelu. Pored toga  što pomaže kod nakupljanja otpadnih tvari u organizmu, dakle čišćenja i detoksikacije, limfna drenaža povoljno djeluje kod slabije cirkulacije; kod otečenih nogu ili sindroma  teških i umornih nogu; kod problema popucalih kapilara i proširenih vena; celulita ali i kod glavobolja; isčašenja ili sportskih ozljeda, a i izvrstan je anti-age tretman.

U njezi lica, ručna limfna drenaža primjenjuje kod tretiranja akni jer ubrzava zacjeljivanje i smirivanje upalnih procesa i kod nakupljanja tekućine  u području očiju tzv. vrećica ispod očiju.

Raindrop masaža

 To je tehnika masaže kojom se ispravljaju nepravilnosti kralježnice a time smanjuju bolovi u leđima, a izvodi se na način da se određenim redoslijedom na leđa kapaju (poput kišnih kapi) snažna analgetska eterična ulja vrhunske kvalitete kojima se zatim leđa masiraju. Rezultati ove metode su zadivljujući na tjelesnoj ali i na energetskoj razini.

pasivni stretching

Pasivni stetcning je tehnika kod koje, preko specifičnih pokrete uz pomoć terapeuta, dolazi do bolje prokrvljenosti u zglobovima i mišićima i potiče se cirkulacije i drenaža te se na taj način povećava gipkost  zglobova, revitaliziraju se unutarnji organi, potiče pravilno držanje i uspostavlja balans organizma. S obzirom da se oslobađaju zglobovi klijent se osjeća vitalnije.

Ova tehnika se može primjenjivati uz masažu, ali i kao samostalna metoda.

Peeling tijela

Peelingom se odstranjuju stare, odumrle stanice kože što omogućava da eterična ulja prodru dublje u kožu i tako da dubinski djeluju pa se preporuča prije svake masaže, ali ne češće od jednom tjedno.

Peeling za tijelo je na bazi morske soli (krupne ili sitne ) uz dodatak eteričnih ulja koja ovise o daljnjem tretmanu.

 

 

detoksikacija tijela

Detoksikacija uljučuje premazivanje tijela detoksikacijskim uljima i utopljavanje u termo deki oko 45 minuta kako bismo potaknuli izbacivanje viška tekućine i štetnih tvari iz organizma. Preporuča se barem jedanput godišnje, nakon tzv. zimskog mirovanja napraviti čišćenje organizma, a posebno se preporuča osobama koje su sklone nakupljanju tekućine u tijelu, posebno oko zglobova.

 

 

detox TRETMAN

Posebnost ove masaže je da se, radi boljeg djelovanja, izvodi zagrijanim, baznim i eteričnim uljima, koja poboljšavaju detoksikaciju tijela, izlučivanje toksina i štetnih tvari iz organizma.

Kako bismo još više poboljšali djelovanje ulja, nakon masaže, tijelo zagrijavamo u termo deki.

 

 

 

 

ANTICELULITNI TRETMAN ETERIČNIM ULJIMA

Tretman počinje peelingom kojim se odstranjuju stare, odumrle stanice kože kako bi se kod masaže  omogučilo što bolje i dublje prodiranje detoksikacijskih i anticelulitnih ulja u kožu. Masaža traje 20 minuta, a nakon toga tijelo utopljavamo u termo deki kako bi se iz organizma izlučile štetne tvari i višak tekućine, te potaknula cirkulacija i red limfe, a time i razgradnja masnog tkiva.

Uz tretman se preporučuje odgovarajuća prehrana, što podrazumijeva posebno prilagođenu prehrana prema svakoj osobi koja  bi trebala biti potpuno individualizirana s puno tekućine i više kretanja.

Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana, ali da bi učinak bio što bolji, preporuča se paket od 10 tretmana.

 

 

ANTICELULITNI TRETMAN MEDOM I ETERIČNIM ULJIMA

Ovo je vrlo učinkovit anticelulitni tretman jer med u kombinaciji sa eteričnim uljima ima snažno djelovanje na celulit i zatezanje kože. 

Tretman se posebno preporuča osobama sa problemima s venama i kapilarama jer se vrlo dobar učinak postiže i bez zagrijavanja u termo deki.

Iako je rezultat vidljiv već nakon nekoliko tretmana, za potpun učinak preporuča se paket od 10 tretmana.

 

 

 

aIMG_2583.JPG

aromakozmetički tretman lica

Tretman uključuje peeling, mehaničko čišćenje i masažu lica.Radi se isključivo prirodnim preparatima na bazi eteričnih ulja. Svakoj se osobi pristupa individualno i holsitički, što znači da se pripravci rade za svakog klijenta posebno na temelju razgovora s njim i na taj način su potpuno prilagođeni njegovoj koži i osobnosti.

aromakozmetička masaža lica

Masažom se poboljšava mikrocirkulacija kože lica, smanjuju se bore, uklanja umor i potiče sjaj kože lica. Ulja kojima se masira ovise o tipu kože ali i o specifičnim potrebama klijenta.

 

 

aromakozmetičko hranjenej lica

Nakon što se ukloni šminka, pogleda se koža bi se klijentici mogli preporučiti određeni kozmetički preparati. Peelingom se detaljno očisti koža, zatim se stavlja maska prema tipu kože koja nakon umasiravanja ostaje na licu 20 min. Nakon toga se biraju ulja prema tipu kože i željama klijentia za masažu lica.

 

TRETMAN LICA MIKRODERMOABRAZIJOM

 

Tretman se sastoji od blage mikrodermoabrazije kože lica, maske i masaže lica. To je nježna i bezbolna metoda, bez rizika od alergija, kojom se nježno i bezbolno uklanjaju odumrle, čime se stimulira rast novih, stanice u gornjem sloju kože. 

Maska je na bazi čistog E-vitamina koja, između ostalog, djeluje na kožu regenerativno, zaglađuje bore, omekšava,  vlaži kožu i sprječava prhutanje. Lice se masira mješavinom eteričnih ulja ovisno o tipu kože.

Tretman mikrodermoabrazijom će, već nakon prvog tretmana, savršeno osvježiti i regenerirati kožu i vratiti joj zdrav i njegovan izgled, a primjenjuje se, pored za regeneraciju i osvježenje kože i kod problema akni i ožiljaka od akni.

 
aIMG_2578.JPG

prirodni facelift

Prirodni facelift se sastoji od peelinga na bazi kokosa; maske na bazi čistog E- vitamina i masaže lica kremom na bazi kokosovog ulja.
U bazni peeling, masku i kremu dodaju se eterična ulja ovisno o tipu kože.
Peelingom se odstranjuju stare, odumrle stanice kože čime se postiže da eterična ulja i ostali hranjivi sastojci iz maske i kreme prodru dublje u kožu.
Maskom na bazi E vitamina se djeluje na zaglađivanje bora, štiti koža od produkata prirodnih metaboličkih procesa i štetnih utjecaja okoline, vlaži se i omekšava koža, sprječava se prhutanje, djeluje regenerativno na kožu.
Masažom lica kremom na bazi kokosovog ulja koža lica se vlaži, omekšava, umiruje, poboljšava se tonus kože, zaglađuje ožiljke, sprječava nastajanje staračkih pjega i bora.

 

 

aIMG_2673.JPG

Hranjenje lica čokoladom

Tretman se sastoji od peelinga na bazi kokosa čije ulje vlaži kožu, omekšava je, zaglađuje ožiljke, sprečava nastajanje staračkih pjega i bora; maske od potpuno prirodne čokolade (97 % kakaa )  i masaže eteričnim uljima (prema tipu kože i potrebama klijentice).

Čokolada na kožu djeluje stimulirajuće, obnavljajuće, poboljšava joj tonus, daje posebnu čvrstoću i napetost ali i lijepi čokoladni sjaj.

Budući da se kombinacije eteričnih ulja za masažu radi za svakog klijenta posebno, tretman je namijenjen svim tipovima kože.

 

 

IMG_2420.JPG

HRANJENJE LICA MEDOM

Tretman se sastoji od peelinga na bazi meda te potpuno prirodnog livadnog meda proizvedenog u eko uvjetima; masaže eteričnim uljima i maske od pet vrsti meda (bagrem, lipa, kesten, medljikovac i kadulja).

Nakon peelinga čije ulje vlaži kožu, omekšava je, zaglađuje ožiljke, sprečava nastajanje staračkih pjega i bora, nanosi se    maska od meda.

Med izdašno hrani kožu, vlaži je i zadržava vlažnost te pomlađuje lice, pa je masaža  lica medom  izvrstan revitalizirajući tretman.

S obzirom da se mješavina eteričnih ulja za masažu radi za svakog klijenta posebno, tretman je namijenjen svim tipovima kože.
 

 

 

IMG_2513.JPG

KLASIČNA MEDICINSKA MASAŽA

Namjenjena je relaksaciji i smanjenju napetosti mišića nakon napora, umora ili bolova. Pogodna je za pripremu tijela za veće napore. 

Klasična masaža predstavlja osnovnu metodu masaže kojom se putem pritiska različitog intenziteta, koji ovisi o stanju klijenta, ali i njegovoj želji, postiže toliko potreban osjećaj opuštanja i olakšanja.

 

 

IMG_2521.JPG

KLASIČNA MEDICINSKA MASAŽA + ETERIČNA ULJA

Sastoji se od razgovora s klijentom s ciljem odabira odgovarajućih eterična ulja koja se zatim koristi pri klasičnoj medicinskoj masaži.

Ovom masažom se djelovanje klasične medicinske masaže obogaćuje djelovanjem eteričnih ulja.
 

Kombinacije ulja se rade prema potrebama klijenata, a posljedica takvog pristupa je potpuno i cjelovito opuštanje.