aIMG_2633.JPG

tretman čokoladom

Ovim tretmanom se postiže, upotrebom tople, potpuno prirodne čokolade (bez kemijskih stabilizatora) potpuna tjelesna i duševna opuštenost. Čokolada (zbog svog posebnog sastava) djeluje gotovo euforično na mozak, a na kožu djeluje stimulirajuće i obnavljajuće.

Čokolada, osim što poboljšava teksturu kože, daje joj posebnu čvrstoću i napetost. Prije masaže može se napraviti peeling  Kako bi užitak bio potpun, počastiti ćemo Vas šalicom tople čokolade.

Kako bi se postigao što bolji učinak, odnosno kako bi čokolada uz pomoć bademovog ulja, prodrla u dublje slojeve kože, klijent se nakon masaže , zamata u plastičnu foliju i utopljava u termo deki.

aIMG_2637.JPG

TRETMAN ČOKOLADOM + ETERIČNA ULJA

Kod ovog tretmana je učinak odabranih eteričnih ulja (vidi aromaterapeutski tretman) obogaćen iznimnim djelovanjem čokolade (vidi tretman čokoladom) pa dolazi do potpunog uranjanja duha i tijela u stanje opuštanja. Uz ovaj tretman peeling je besplatan.

Kako bi užitak bio potpun, počastiti ćemo Vas šalicom tople čokolade.

 

tretman medom

Tretman medom se sastoji od masaže s pet vrsta meda, utopljavanja u termo deki i tuširanja. Masažom medom se koža hrani, njeguje i obnavlja.

Utopljavanjem u termo deki se postiže bolje prodiranje meda u dublje slojeve kože.

Time se hrani i dubinski (ne samo površinski) sloj kože. Med pomaže i u zadržavanju vlage kože i tako sprečava njeno prerano starenje. 

Tretman traje 90 minuta (45 min. masaža, 15 min. utopljavanje u termo deki i tuširanje)

Ovaj tretman se preporuča:

  • prije izlaganja kože suncu, kako bi se pripremila za "iscrpljivanje" na suncu

  • nakon sunčanja kako bi se iscrpljena koža nahranila i navlažila

  • ali i svaki puta kada osjetimo da nam je koža suha, umorna, iscrpljena.....

Prije tretmana preporuča se napraviti peeling tijela kako bi se odstranile stare i odumrle stanice kože što će također pomoći dubljem prodiranju, a time i boljem djelovanju meda.


Nakon tretmana poslužiti ćemo Vam zeleni čaj, po želji zaslađen medom.

 

MASAŽA ZLATOM

Masaža zlatom je vrhunac luksuzne profesionalne njege čime se postiže osvježenje i regeneracija kože lica i tijela. Masira se 100% prirodnim uljem šipka uz dodatak čestica zlata.

Čestica zlata mikronske veličine aktiviraju elektrone u stanicama kože i time stimuliraju obnovu i rast stanica kože; smanjuju degradacije kolagena i elastina kože; potiću perifernu cirkulaciju; štite od vanjskih stres faktora koji uzrokuju prerano starenje kože.

aIMG_2522.JPG
 
aIMG_2532.JPG

EGIPATSKA MASAŽA

Kod ove masaže, kao i kod većine drugih, primjenjujemo holistički pristup klijentu koji govori da su svi aspekti čovjekovog postojanje međusobno povezani, pa tom masažom ne djelujemo samo na tijelo, već i na duh.

Masira se cijelo tijelo, dakle i lice i glava, a masažom glave eliminira se bolest tijela i poboljšavaju se funkcije mozga. Posebnost ove masaže je što se kao bazno ulje, uz kombinaciju sa eteričnim uljima, umjesto bademovog, koriste ulja avokada i lješnjaka.

IMG_2594.JPG

INDIJSKA MASAŽA GLAVE

Ova masaža pomaže kod čestih glavobolja, opušta napetost vratnih kralježaka, uklanja umor i potiće jasnije razmišljanje. Isto tako pomaže kod otklanjanja nesanice i velike količine nakupljenog stresa.

Preporučamo je, radi boljeg učinka, uz klasičnu masažu, ali i uz klasičnu masažu uz dodatak eteričnih ulja.