Ulje za lice na bazi smilja

Ulje za lice na bazi smilja u kombinaciji sa 100 % prirodnim uljem šipka (dobiva se iz ploda divlje ruže) i čestica zlata djeluje regenerativno na kožu, osvježava ju i njeguje.

Posebno je važno djelovanje sitnih čestica zlata  mikronske veličine koje zajedno sa uljima lagano prodiru u kožu i aktiviraju elektrone u stanicama i time stimuliraju obnovu i rast stanica kože, smanjuju degradacije kolagena i elastina kože, potiču perifernu cirkulaciju, štite od vanjskih stres faktora koji uzrokuju prerano starenje kože.

Pogodno je za sve tipove kože, a posebno za njegu umorne i zrele kože, za tretiranje bora i za smanjenje ožiljaka.

Preporučamo nanijeti nekoliko kapi ulja navečer svaki dan na čistu kožu.

ulje za lice na bazi ruže

Ulje na bazi ruže sastoji se od eteričnog ulja ruže, ulja šipka i sitnih čestica zlata.

Eterično ulje ruže dobiva se hladnim tješnjenjem latica ruže, vrlo je skupocjeno jer se ruža smatra kraljicom u njezi kože. Ono je dragocjeni sastojak u anti – age kozmetici jer regenerira, obnavlja i zateže kožu.

Ulje šipka dobiva se hladnim prešanjem ploda divlje ruže i ono je izuzetno vrijedno ulje u regenerativnoj njezi kože, te vrlo djelotvorno kod smanjenja bora.

Sitne čestice zlata prodiru u kožu i (vidi kod ulje za lice – smilje).

Koristi se kod svih tipova kože, a potrebno ga je svaki dan na večer na čistu kožunanijeti samo nekoliko kapi. 

 

Maska za lice

Maska je na bazi čistog E- vitamina koji djeluje na zaglađivanje bora, štiti kožu od produkata prirodnih metaboličkih procesa i štetnih utjecaja okoline, djeluje protuupalno, regenerativno, vlaži kožu, omekšava je i sprečava njeno prhutanje.

Potrebno ju je 2-3 puta tjedno nanijeti na lice nakon peelinga, ostaviti da djeluje 30-45 minuta i nakon toga isprati toplom vodom.

Peeling za lice

Peeling je na bazi kokosa, omekšava kožu, umiruje je i vlaži, poboljšava tonus kože, zaglađuje ožiljke i bore, sprečava nastajanje staračkih pjega i bora.

Da bi se postigao očekivani učinak, potrebno ga je jednom tjedno utrljati kružnim pokretima na čistu kožu lica i ostaviti da djeluje 5 minuta, pa isprati toplom vodom.

 

ulje za područje oko očiju

Ulje za područje oko očiju

Ulje namijenjeno području oko očiju od ruže (vidi ulje za lice – ruža) ili smilja (vidi ulje za lice – smilje).

Ovisno o tipu kože koristimo različita bazna ulja npr. za suhu i osjetljivu kožu badem, avokado ili šipak; za zrelu kožu šipak; a lješnjak za masnu kožu.

Preporučamo  svaku večer umasirati 2 – 3 kapi ulja na područje oko očiju.

 

 

serum za lice

Serum je ojačana anti - age formula, to je koncentracija dragocjenih sastojaka od kojih je najznačajnije eterično ulje smilja (smilje zovu i „cvijet mladosti“) i E-vitamina.

Smilje djeluje regenerativno, na zaglađivanje ožiljaka, protiv bora, dobro djeluje na sve tipove kože, a posebno na umornu i zrelu kožu.

E-vitamin djeluje također na zaglađivanje bora, štiti kožu od produkata prirodnih metaboličkih procesa…………(više vidi kod maska za lica).

Jednu do dvije kapi seruma potrebno je na područje oko očiju umasirati svaku večer.

 

 

ulje za tijelo

Ulje za tijelo na bazi badema dubinski hrani i omekšava kožu, a ulje na bazi lješnjaka koji se vrlo brzo upija u kožu je pogodno za masnu i osjetljivu kožu, sklonu crvenilu, upalama i alergijama. Također dobro djeluje na celulit i proširene vene.

Oba ulja se 2 – 3 puta tjedno nanose na vlažnu kožu poslije tuširanja.

 

 

Personalizirani proizvodi

Ulje za lice i ulje za tijelo su  proizvodi posebno pripremljeni za svakog klijenta  potpuno prilagođeni ne samo njegovom tipu kože, nego i njegovim željama, potrebama i osobnosti.
Klijent od ponuđenih ulja od strane aromaterapeuta, sam bira svoju kombinaciju ulja.
Cijena ovisi o odabranoj kombinaciji ulja, a kreće se između 100 i 130 kuna, a odnosi se na ulje za lice od 10 ml i ulje za tijelo od 50 ml.