Što nas čini posebnima?

Naš cilj je pomoći vama upronalaženju balansa te u unapređivanju i očuvanju vašeg osobnog zdravlja i pomoć u prevenciji svakodnevnih zdravstvenih i emocionalnih problema suvremenog urbanog načina života.

Holistički pristup našem radu s klijentima temelji se na ideji da su svi aspekti čovjekovog postojanja, tjelesno, emotivno, mentalno i duhovno, međusobno povezani, a zdravlje i sreća su produkt balansa svih tih aspekata. 

 

Jer mi smo ovdje za vas

 

Ono što nas čini posebnima je naša posebna briga o svakom našem klijentu. Osim individualnog pristupa, klijentima je osiguran apsolutan mir tokom tretmana popraćen umirujućom glazbom sa zvukovima prirode. Sva ometanja kao što su gradska buka, zvonjava telefona, glasni razgovori kod nas ne postoje. Raspored tretmana organiziran je tako da svaki klijent ima vrijeme potrebno za pripremu te polagano spremanje nakon tretmana. 

Jer je svatko drugačiji

 

Idividualan pristup svakom klijentu izrazito je važan u našem pristupu, a time i samostalan odabir eteričnih ulja koji se koriste u tretmanima. Svi tretmani su strogo individualizirani, što znači da se ne koristi niti jedan gotov pripravak, već se svaka kombinacija ulja priprema za svakog klijenta posebno. Kombinacije eteričnih ulja koja se koriste u tretmanu klijent sam odabire prije tretmana kroz razgovor s aromaterapeutom kako bi ulja odgovarala,pored problema koji se rješava, njegovim specifičnim potrebama te njegovoj osobnosti i tipu kože. 

Jer najbolje dolazi od prirode

Svi proizvodi koji se koriste u tretmanima potpuno su prirodni, bez konzervansa i umjetnih dodataka. U tretmanima koristimo najkvalitetnija ulja njemačkog proizvođača Regenbogen, domaći med iz bio uzgoja te Kraševa čokolada sa 95% kakaovca. Peelinzi, maske i mješavine ulja za lice i tijelo  supripravci ručno pripremljeni od 100% prirodnih i organskih sastojaka. 

Što se postiže aromaterapijom?

Aromaterapija je slojevito umijeće liječenja eteričnim uljima,kako bi čuvalo zdravlje tijela I smirenost uma.Da bi eterična ulja osim ugodnog mirisa imala I terapijsko psihoemotivno I eenergetsko djelovanje potrebno je da budu prirodna I kvalitetna.Ciljano dijelujemo na bilo koji zdrastveni problem,npr.stres,nesanica,glavobolja,slaba cirkulacija,dermatitis,prehlade…I mnoge druge problem.Eteričnim uljima I njihovim ljekovitim svojstvima poboljšat ćemo vase zdravlje,a lijepota mirisa učinit če vas vedrijim i smirenijim.

 

Kako izgleda tretman?

Masaži eteričnim uljima pristupa se tek nakon razgovora s klijentima o njihovom zdravstvenom i tjelesnom stanju, emotivnom i mentalnom stanju i  prehrambenim te općenito životnim navikama na temelju čega se utvrđuju potrebe klijenta, a u skladu s tim i odabir eteričnih ulja.