Peeling tijela

Peelingom se odstranjuju stare, odumrle stanice kože što omogućava da eterična ulja prodru dublje u kožu i tako da dubinski djeluju pa se preporuča prije svake masaže, ali ne češće od jednom tjedno.

Peeling za tijelo je na bazi morske soli (krupne ili sitne ) uz dodatak eteričnih ulja koja ovise o daljnjem tretmanu.

 

 

detoksikacija tijela

Detoksikacija uljučuje premazivanje tijela detoksikacijskim uljima i utopljavanje u termo deki oko 45 minuta kako bismo potaknuli izbacivanje viška tekućine i štetnih tvari iz organizma. Preporuča se barem jedanput godišnje, nakon tzv. zimskog mirovanja napraviti čišćenje organizma, a posebno se preporuča osobama koje su sklone nakupljanju tekućine u tijelu, posebno oko zglobova.

 

 

detox TRETMAN

Posebnost ove masaže je da se, radi boljeg djelovanja, izvodi zagrijanim, baznim i eteričnim uljima, koja poboljšavaju detoksikaciju tijela, izlučivanje toksina i štetnih tvari iz organizma.

Kako bismo još više poboljšali djelovanje ulja, nakon masaže, tijelo zagrijavamo u termo deki.

 

 

 

 

ANTICELULITNI TRETMAN ETERIČNIM ULJIMA

Tretman počinje peelingom kojim se odstranjuju stare, odumrle stanice kože kako bi se kod masaže  omogučilo što bolje i dublje prodiranje detoksikacijskih i anticelulitnih ulja u kožu. Masaža traje 20 minuta, a nakon toga tijelo utopljavamo u termo deki kako bi se iz organizma izlučile štetne tvari i višak tekućine, te potaknula cirkulacija i red limfe, a time i razgradnja masnog tkiva.

Uz tretman se preporučuje odgovarajuća prehrana, što podrazumijeva posebno prilagođenu prehrana prema svakoj osobi koja  bi trebala biti potpuno individualizirana s puno tekućine i više kretanja.

Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana, ali da bi učinak bio što bolji, preporuča se paket od 10 tretmana.

 

 

ANTICELULITNI TRETMAN MEDOM I ETERIČNIM ULJIMA

Ovo je vrlo učinkovit anticelulitni tretman jer med u kombinaciji sa eteričnim uljima ima snažno djelovanje na celulit i zatezanje kože. 

Tretman se posebno preporuča osobama sa problemima s venama i kapilarama jer se vrlo dobar učinak postiže i bez zagrijavanja u termo deki.

Iako je rezultat vidljiv već nakon nekoliko tretmana, za potpun učinak preporuča se paket od 10 tretmana.