Aromatea - gdje su ljepota i zdravlje jedno...

 

Već trinaest godina iskustva

Centar za aromaterapiju Aromatea otvoren je 2004. godine u samom centru Zagreba. Neprestanim usavršavanjem, nadograđivanjem, unapređivanjem ponude uvođenjem novih tretmana te individualnim pristupom, svakodnevno djelujemo s ciljem da Vama pružimo cjelovito iskustvo aromaterapije. 

Stručno i profesionalno osoblje

Naše stručno osoblje školovani su kozmetičari i aromaterapeuti sa diplomom za aromaterapetue na Učilištu za aromaterapiju «Aromavita». Stečeno znanje neprestano usavršavamo i nadograđujemo. 

Umirujući prostor u centru grada

Aromatea se nalazi na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Zrinjevca. Iako se nalazimo u samom centru grada, luksuzno uređen prostor je oblikovan na način da osigura mir te se ulaskom u interijer prostor doima kao oaza tišine savršena za opuštanje.

IMG_2586.JPG
 

Što nas čini posebnima?

Naš cilj je pomoći vama u pronalaženju balansa te u unapređivanju i očuvanju vašeg osobnog zdravlja i pomoć u prevenciji svakodnevnih zdravstvenih i emocionalnih problema suvremenog urbanog načina života. Holistički pristup našem radu s klijentima temelji se na ideji da su svi aspekti čovjekovog postojanja, tjelesno, emotivno, mentalno i duhovno, međusobno povezani, a zdravlje i sreća su produkt balansa svih tih aspekata. 

Jer mi smo ovdje za vas 

 

Ono što nas čini posebnima je naša posebna briga o svakom našem klijentu. Osim individualnog pristupa, klijentima je osiguran apsolutan mir tokom tretmana popraćen umirujućom glazbom sa zvukovima prirode. Sva ometanja kao što su gradska buka, zvonjava telefona, glasni razgovori kod nas ne postoje. Raspored tretmana organiziran je tako da svaki klijent ima vrijeme potrebno za pripremu te polagano spremanje nakon tretmana. 

Jer je svatko drugačiji

 

Idividualan pristup svakom klijentu izrazito je važan u našem pristupu. Svi tretmani su vrlo personalizirani, što znači da se ne koristi niti jedan gotov pripravak, već se svaka kombinacija ulja priprema za svakog klijenta posebno. Kombinacije eteričnih ulja koja se koriste u tretmanima odabiru se  prije svakog tretmana kroz razgovor i stručno vodstvo aromaterapeuta,  kako bi ulja odgovarala,pored problema koji se rješava, specifičnim potrebama te njegovoj osobnosti i tipu kože svakog klijenta. 

Jer najbolje dolazi od prirode

Svi proizvodi koji se koriste u tretmanima potpuno su prirodni, bez konzervansa i umjetnih dodataka. U tretmanima koristimo najkvalitetnija ulja njemačkog proizvođača Regenbogen, domaći med iz bio uzgoja te Kraševa čokolada sa 97% kakaovca. Peelinzi, maske i mješavine ulja za lice i tijelo  supripravci ručno pripremljeni od 100% prirodnih i organskih sastojaka. 

Što se postiže aromaterapijom?

Aromaterapija je slojevito umijeće djelovanja eteričnim uljima, kako bi čuvalo zdravlje tijela i smirenost uma. Da bi eterična ulja osim ugodnog mirisa imala i terapijsko psihoemotivno i energetsko djelovanje potrebno je da budu prirodna i kvalitetna. Ciljano dijelujemo na bilo koji zdrastveni problem, npr.stres, nesanica, glavobolja, slaba cirkulacija, dermatitis, prehlade... i mnoge druge problem. Eteričnim uljima i njihovim ljekovitim svojstvima poboljšat ćemo vaše zdravlje, a lijepota mirisa učinit če vas vedrijim i smirenijim.

aIMG_2522.JPG

Naš cilj je pomoći vama upronalaženju balansa te u unapređivanju i očuvanju vašeg osobnog zdravlja i pomoć u prevenciji svakodnevnih zdravstvenih i emocionalnih problema suvremenog urbanog načina života. Holistički pristup našem radu s klijentima temelji se na ideji da su svi aspekti čovjekovog postojanja, tjelesno, emotivno, mentalno i duhovno, međusobno povezani, a zdravlje i sreća su produkt balansa svih tih aspekata. 

Kako izgleda tretman?

Masaži eteričnim uljima pristupa se tek nakon razgovora s klijentima o njihovom zdravstvenom i tjelesnom stanju, emotivnom i mentalnom stanju i  prehrambenim te općenito životnim navikama na temelju čega se utvrđuju potrebe klijenta, a u skladu s tim i odabir eteričnih ulja.

 
 

Božica Petrović
vlasnica

Nakon završenog Zdravstvenog učilišta u Zagrebu, smjer fizioterapeut upisala Edukacijsko rehabilitacijski fakultet, smjer socijalni pedagog. Nekoliko godina radila je kao odgajatelj u Domu za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi. Nakon završene škole za aromaterapeute u Učilištu za aromaterapiju Aromavita 2004. godine otvara Centar za aromaterapiju "Aromatea" čime spaja svoje dvije ljubavi fizioterapiju i pomaganje drugima s ciljem da se aromaterapija kao oblik pomoći u postizanju fizičkog i duhovnog zdravlja približi najširem krugu ljudi. 

Tea Bedeničec
aromaterapeut

Nakon završene kemijsko kozmetičarske i zdravstvene škole, 2003 godine, upisom na učilište za aromaterapiju "Aromavita" otkriva svoj životni poziv. Već trinaest godina, od samog osnivanja centra, radi kao kozmetičar i aromaterapeut. Svoje znanje neprestano nadograđuje istražujući nove metode i pristupe koje implementira u tretmanima. Isto tako, znanje o eteričnim uljima i njihovim ljekovitim svojstvima koristi u izradi prirodne kozmetike.